FRI FORM #77: FRI FORM og NTNU presenterer: Carsten Dahl solo

Mandag 23 mai 20:00

  Dokkhuset Scene Mandag 23 mai  20:00
Billetter

FRI FORM #77: FRI FORM og NTNU presenterer: Carsten Dahl solo
Sted: Dokkhuset, Trondheim
Tid: Mandag 23. mai 2022, kl. 20.00
CC: 200/150,- (ordinær/student, nyMusikk-medlem, TJF-medlem, PØKK-medlem)
——————————
En sentral stemme innen skandinavisk jazz og en pianist i verdensklasse. Carsten Dahl er en musiker som er like komfortabel i bebop-tradisjonen som i klassisk musikk, så vel som fri improvisasjon. Interessant nok startet han som trommeslager, men skiftet etter hvert til piano.

Mange norske jazzentusiaster husker nok fremdeles trioen med Jon Christensen og Arild Andersen, men han har også samarbeidet med internasjonale storheter som Joe Lovano, Wynton Marsalis og Cæcilie Norby – for å nevne noen. I tillegg har han medvirket på over 350 plateinnspillinger i ulike stilarter.

På FRI FORM får vi høre Carsten i soloformat, og etter konserten møter vi han i samtale om musikken, livet, kunsten og hans forhold til improvisasjon. Tidligere denne dagen skal Carsten ha workshop med elever fra Jazzlinja ved Institutt for musikk, NTNU.
——————————
FRI FORM er en konsertserie med fokus på fri-improvisert musikk i ulike sjangere. Her møter vi lokale, nasjonale og internasjonale musikere i skjønn forening. Konsertserien gjester Dokkhuset også denne våren.