Marthe Valle – «Tilbakestilling»

Torsdag 1 sep 20:00

  Dokkhuset Scene Torsdag 1 sep  20:00
Billetter

SmakebiterMarthe Valle er en Bergens – basert artist og låtskriver, opprinnelig fra Harstad.

Med sin unike stemme og jordnære tekster om universelle spørsmål og utfordringer, har hun siden starten i 2004 fått et trofast publikum. Hun har så langt hatt en mangefasettert karriere, med utgivelser på både engelsk og norsk, og som bidragsyter på mange ulike prosjekter og innspillinger.

Marthe er også en samfunnsengasjert artist som ofte bruker musikken til å formidle sitt engasjement, både gjennom tekster og samarbeid med organisasjoner som Norsk Folkehjelp, Kirkens Bymisjon og Dråpen i Havet.

‘Tilbakestilling’ er Marthe Valles sjette studioalbum og det er innspilt i Broen Studio med produsent Anders Bjelland og Jens Kristian Rimau.

Marthe Valle er opptatt av det relasjonelle, menneskesinnet og hva vi trenger, og spørsmål om solidaritet i møte med en verden som ofte kan oppleves som kald og ugjestmild.

Kanskje er det ikke slik at alt blir bedre av stadig forbedring, kanskje er det sånn at vi mennesker egentlig har mer enn nok av det vi egentlig trenger? Med denne platen ønsker Marthe å invitere til noen tanker om
tilbakestilling i et samfunn der alt skal gå fremover og optimaliseres.

Arr: Dokkhuset Scene