Espen Berg Trio

Onsdag 8 nov 20:00

  Dokkhuset Scene Onsdag 8 nov  20:00
Billetter

SmakebiterEspen Berg Trio er en prisvinnende og kritikerrost norsk pianotrio med et nedslagsfelt som strekker seg langt utenfor landets grenser.

Espen Berg – piano og komposisjoner
Bárður Reiner – Poulsen, bass
Simon Olderskog – Albertsen, trommer

Trioen har solgt ut konsertsaler i Tokyo, Guangzhou, Kyoto og Hong Kong, og er omtalt som en viktig ny stemme i det overfylte feltet av post-E.S.T.-trioer (Jazz Journal, UK). Musikken kan gi assosiasjoner til Brad Mehldau, Keith Jarrett, Shai Maestro eller Tigran Hamasyan, men er først og fremst et personlig bidrag til fornyelsen av pianotrio-formatet og den nordiske jazzen, anført av en kombinasjon av sterke melodier, rytmisk kompleksitet, teknisk toppnivå og lekent samspill.

Arr: Dokkhuset Scene