Jenny Hval

Lørdag 26 mar 19.00

  Dokkhuset Scene Lørdag 26 mar  19.00
Billetter

Trondheim Konsertkollektiv presenterer Jenny Hval på Dokkhuset Scene!

Det er over 5 år siden den smått legendariske konserten på nyåpnede Kunsthall Trondheim, og nå kommer hun tilbake til byen med fullt band, lysproduksjon, visuals og nytt album!

Jenny Hval er en norsk artist, komponist og multikunstner med en imponerende katalog av soloalbum, filmmusikk, sideprosjekter og litterære verker. Helt siden de formative årene under navnet Rockettothesky har hver eneste utgivelse nærmest blitt genierklært og vakt oppsikt blant kritikere og fans over hele verden. Sjangeroverskridende og multidisiplinær har vært beskrivende for Jenny Hvals soloutgivelser, som kanskje best kommer til uttrykk fra konsertscenen – hvor det musikalske flettes sammen med performance, visuelle og litterære elementer.

Til våren slippes hennes nye album. Hvordan skriveprosessen har vært for henne gjennom det siste året med pandemi summeres opp i hennes nyeste single «Jupiter»; «Sometimes art is more real, more evil, just lonelier, just so lonely.»

Vil du være først i billettkøen når konserter slippes? Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta tilbud om forhåndssalg!
Aldersgrense 20 år.