Kamfest: Talentlørdag NTNU – powered by Talent Trondheim

Lørdag 25 sep 12:00

  Dokkhuset Scene Lørdag 25 sep  12:00
Gratis

Talentlørdag – powered by Talent Trondheim

Kammergrupper fra NTNU Institutt for musikk
Elever fra Lørdagsskolen, Trondheim kommunale kulturskole
12.00: NTNU Institutt for musikk

Musikkstudentene fra NTNU får i løpet av festivalen en unik mulighet til påfyll av kunnskap og inspirasjon gjennom det omfattende mesterklasse­ programmet (se side 34).Talentlørdag­konserten er også et viktig mål for studentene, her får de muligheten til å vise festivalpublikummet hva de har jobbet med på mesterklassene. NTNU Messingensemble har til og med fått med seg stjerne­ trompetist Tine Thing Helseth som solist og inspirator!

TINE THING HELSETH,TROMPET
NTNU MESSINGENSEMBLE

KAMMERGRUPPER FRA NTNU INSTITUTT FOR MUSIKK

I samarbeid med Talent Norge.