Master Oogway + I Like To Sleep

Lørdag 21 ago 20:00

  Lørdag 21 ago  20:00
Billetter
MASTER OOGWAY er en høy-energisk, hardtslående kvartett, som bobler over av temperament og energi. Musikken har en kombinasjon av tunge riff, mektige melodier og åpne landskap med store rom for spontanitet.
Håvard Nordberg Funderud – gitar
Lauritz Lyster Skeidsvoll – saxofon
Karl Erik Horndalsveen – bass
Martin Heggli Mellem – trommer
I LIKE TO SLEEP har siden 2015 tatt jazz-Norge med storm som et hardtslående, men samtidig fintfølende og lyttende band. Med høyenergisk improvisasjon, blytunge riff, rå frihet, og et lekent samspill som oser av overskudd, peker I LIKE TO SLEEP i en ny retning innenfor møtet mellom den norske jazzen og rocken – kalt for «powerjazz to the people».
Amund Storløkken Åse – vibrafon
Nicolas Leirtrø – barytongitar/bass-VI
Øyvind Leite – trommer
ARR: Dokkhuset Scene