Hulbækmo & Jacobsen Familieorkester

Tirsdag 31 ago 20:00

  Dokkhuset Scene Tirsdag 31 ago  20:00
Billetter

Hulbækmo & Jacobsen familieorkester gir ikke så ofte konserter, så det må kunne kalles en liten begivenhet hver gang det skjer!

De er en familie som i alle år har hatt musikken som en felles arena, men det er i møte med publikum de virkelig utfolder seg. I orkestret bidrar hver enkelt med sitt svært personlige uttrykk og innfallsvinkel når de møtes for å spille.

Tone Hulbækmo – vokal, harpe, lyre og trøorgel
Hans Hulbækmo – slagverk, munnharpe, sag
Alf Hulbækmo – tangenter, munnspill, altsax
Hans Fredrik Jacobsen – fløyter, sopransax, torader, gitar

Brødrene Hans og Alf var tidlig med på lasset i inn og utland sammen med mor og far Tone og Hans Fredrik, og har forlengst gått sine egne veier innen musikken. Familieorkesteret ønsker å formidle et frodig og lekent musikalsk univers på tvers av sjangre. Sammen har de reist rundt i store deler av verden der de har blitt inspirert av folkemusikk fra ulike kulturer og av mennesker de har møtt på veien.

Alt dette putter de opp i familiens egen musikalske gryte der hver og en kommer med sine bidrag fra jazz, impro, blues, folkemusikk, middelaldermusikk og egenkomponert musikk. Ut kommer et meget personlig musikalsk heksebrygg der en kan kjenne igjen elementer fra ulike sjangre, men her i en helt egen tapning.

Arr: Dokkhuset Scene