Tøyen Fil og Klafferi

Torsdag 17 jun 20:00

  Dokkhuset Scene Torsdag 17 jun  20:00
Billetter

Tøyen Fil og Klafferi feiret i fjor ti-årsjubileum med debutplate på Grappa/Aurora og konserter på bl.a. Ultima, Only Connect og Fri Resonans. De setter samtidsmusikk inn i nye, gjerne overraskende sammenhenger, der videoverk og grandiose fiolinsoloer er like naturlige elementer som krasjkurs i ornitologi og radiobingo.

Hanne Rekdal – fløyte/fagott
Kristine Tjøgersen – clarinet
Eira Bjørnstad Foss – fiolin
Tove Margrethe Erikstad – cello

Kristine Tjøgersen: Adagio/Beethoven-fest 
Stykket er basert på Beethovens op 111 og Tjøgersen har både rekomponert og om-instrumentert deler av verket, i tillegg til til å lage en egen del hvor hun fritt bruker utdrag fra Beethoven i en annen rytmisk struktur. Midtveis vil til og med et eldre finsk par lære deg å danse disco til Beethovens musikk. Verket er både vakkert, absurd og ettertenksomt.

Øyvind Torvund: Staged Healing Music 
Folkelig bruksmusikk og konseptuell performance med en uttalt helbredende kraft.
Stykket er inspirert av den amerikanske komikeren Andy Kaufman med sine radikale og forvirrende opptredener.

Roberta Lazo Valenzuela: Mathematics of Life 
«Have you ever wondered about the meaning of life? Why do we do the things we do and what is actually the purpose of it all? With «Mathematics of Life» those days are over! «Mathematics of Life» is here to help you find the purpose of our daily existence. A complete method to calculate the ultimate answer to the every day enigmas and to your own life. With this method you can’t go wrong! «Mathematics of Life» now available for purchase.»

Hjemmeside: toyenfilogklafferi.no

Arr. Dokkhuset Scene