Majorstuen

Mandag 15 mar 19:00

  Dokkhuset Scene Mandag 15 mar  19:00
Billetter
Majorstuen kommer til Trondheim og TrondheimFOLK!
Med flagget til topps feirer Majorstuen 20 år sammen som folkemusikalske felekamerater. Leken, formidlingsviljen og nytenkningen har vært bandet sitt varemerke gjennom hele karrieren. Bandet har bestemt seg for å runde av ved denne milepælen og de er i sin siste turné sammen som band. Denne kvelden byr på en eksklusiv mulighet for publikum å oppleve forrykende Majorstuen på Dokkhuset– en siste gang!
Med «JUBEL», bandets siste plate, vil bandet komme tett (men selvfølgelig på smittevernsvennlig avstand) på publikum, og sjarmere dem med sin karakteristiske Majorstuen-stil, med humor, show og tempo, men også følelsesladde musikalske sjatteringer. Fem solister kommer sammen og stikker seg fram hver sin gang, hver med sitt lynne og temperament. Hvor de er bak neste sving vet de knapt selv!
Majorstuen er:
Jorun Marie Kvernberg – fele
Synnøve S. Bjørset – fele
Tove P. Hagen – fele, cello, bratsj
Bjørn Kåre Odde – fele, bratsj
Anders Löfberg – fele, cello
Arr: TrondheimFOLK og Dokkhuset