Fliflet/Hamre 30 år – med Arve Henriksen

Fredag 16 apr 20:00

  Dokkhuset Scene Fredag 16 apr  20:00
Billetter

SmakebiterDenne våren har de to kameratene Gabriel Fliflet og Ole Hamre strødd sine musikalske forundringspakker over land og strand i 30 år!

Med trekkspill, trommer, sang og stepp og gryter. Med stor nysgjerrighet og spilleglede! Både Fliflet og Hamre er er glade i å feire, og jubileet skal ikke forbigås i stillhet. Derfor har de invitert sitt felles idol med på festen: den oppdagelsesreisende trompetisten Arve Henriksen. Her skal det lekes og musiseres! Ører skal vifte og raske øyekast utveksles.

Fliflet/Hamres univers spenner bredt, fra originale tolkninger av energiske melodier fra Balkan eller slagere av Edvard Grieg, til dansemusikk fra Sør-Texas og undrende, lavmælte sanger fra Vestlandet. Med Arve Henriksen som stjernekamerat skal dette universet ekspandere ytterligere. Konsertens motto er lånt av John Cleese: Fremad – i alle retninger!

Arr: Dokkhuset Scene