Baba Soul and the Professors of Funk

Lørdag 28 nov 20:00

  Dokkhuset Scene Lørdag 28 nov  20:00
Billetter

Baba Soul and the Professors of Funk er et band med åtte groovy musikere: gitar, bass, trommer, keyboards, tenorsaksofon, trompet og trombone, med den karismatiske Baba Soul a.k.a. Hugo Pereira i front. Sammen har de forsket frem en unik miks av old school funk og soul.
Det endelige målet for Baba og professorene er egentlig ganske enkelt – gi folket det de vil ha! Det hersker liten tvil om at de som har opplevd bandets trollbindende konserter rundt om det ganske land er enige i utsagnet. Få band skaper så elektrisk stemning i lokalet som Baba Soul and the Professors of Funk.

Hugo Castro – vokal
Guilherme Camara – gitar
Øystein Bendos – bass
Audun Kjeldahl Berntsen – keyboard
Stian Nordviste – trommer
Andreas Løvold – trompet
Kristian Halvorsen Kjærnes – trombone
Micheal Strüit – saxofon

Arr: Trondheim Jazzfestival