S. Møller storband presenterer: En hyllest til divaer gjennom tidene! (utsolgt)

Lørdag 31 okt 20:00

  Dokkhuset Scene Lørdag 31 okt  20:00
Billetter

S. Møller storband presenterer:
En hyllest til divaer gjennom tidene!

En diva kan være så mangt. Opphavet kommer fra «guddommelig» på italiensk, brukt om sangerinner. Mange av dem har farget storbandmusikken opp i gjennom historien. Faktisk, man finner diva-taktene også i S. Møller storband ( * kremt, kremt * ). Akkurat det ønsker man å utnytte til det maksimale, gjennom et dypdykk i diva-historien!

Denne kvelden forsøker bandet å strekke diva-begrepet i litt ulike retninger. De kan by på Ella Fitzgerald, Marilyn Monroe, Madonna og mange flere.

S. Møller storband holder til på Studentersamfundet i Trondhjem, og er kjent for sitt høye nivå og dyktige musikere. Bandet er ikke redd for å utfordre storbandsjangeren og har et svært variert repertoar. Også denne kvelden kan de by på noe for enhver smak. Det blir en kveld du sent vil glemme hvor bandet sin vokalist, Emilie Wilhelmine Smestad, er den som skal få skinne i scenelyset! Men, fortvil ikke. For de av dere som bare elsker å høre S. Møller storband spille megafete instrumentalarrangement, kan vi røpe at heller ikke dere vil gå skuffet hjem etter denne konserten!

Dirigent:
Håkon Hammer

Vokal:
Emilie Wilhelmine Smestad (Kveldens diva)

Komp:
Halvard Huldt-Nystrøm
Oda Kristine Steinkopf
Marcus Grand Michaelsen
Rasmus Trønnes Lian

Trombone:
Sigvard Steen
Simen Husøy
Jakob Mæhle Skjøtskift
Peter Salvesen

Trompet:
Ola Lømo Ellingsen
Ulrik Løvig Svabø
Sigbjørn Sæbø
Ola Lauvås

Saksofon:
Fredrik Olav Arntsen Haga
Zawadi Berg Svela
Olve Sigurd Steen
Simon Hagerup Holm
Helge Huldt-Nystrøm