Jul på sunnmørsk

Fredag 11 des 20:00

  Dokkhuset Scene Fredag 11 des  20:00
Billetter

Jul på sunnmørsk – et prosjekt som er lett å like, og inviterer folket inn i jula, inn i jazzen og inn i varmen.

Alt på lekent vis, ispedd en god dose humor.

Siril Malmedal Hauge – vokal
Sondre Ferstad – munnspill
Jan Ivar Kinn Ekroll – Trompet
Kjetil Jerve – piano
Martin Morland – bass
Henrik Lødøen – trommer

Sammen tolker de gamle og nye, kjente og mindre kjente julesangar, på klingende sunnmørsdialekt. Vokalist Siril Malmedal Hauge har passa på å ha med også våre egne Norske juletradisjoner inn i tekstene som er skrevet om fra engelsk til norsk. Med alt det fine og idylliske, og nokre gongar irriterende typiske… Slik som at den velkjente frasen «Let it snow, let it snow, let it snow» blir om til «Det ekje snøv, det e sludd, det e regn,» og «Walking in a winter wonderland» blir til «Julestemning veks ikkje på tre». Vi får også høre om andre norske juletradisjoner, som at svora helst bør være sprø, pinnekjøtt og den deilige juletrelukten. Alt tolket på lekent vis med spennende vrier…som når Alf Prøysen sin «Romjulsdrøm» møter Charlie Parker sin «Antropology»…

Billettsalget starter snart.

Arr. Dokkhuset Scene