Trondheim Jazzforum: Hildegunn Øiseth og Sissel Vera Pettersen Duo

Tirsdag 3 nov 20:00

  Dokkhuset Scene Tirsdag 3 nov  20:00
Billetter

Hildegunn Øiseth – trompet, bukkehorn, vokal, live elektronikk
Sissel Vera Pettersen – vokal, saxofon, perkusjon, live elektronikk

Improvisasjonen er selve nerven i deres musikalske uttrykk, men vi får også høre biter av komposisjoner fra begges hånd.

Hildegunn Øiseth og Sissel Vera Pettersen har de seneste årene turnert sammen rundt omkring i verden i en rekke større ensembler, som Marilyn Mazur´s Shamania, Trondheim Jazzorkester og Hildegunn´s Panda. Begge musikerne har gjennom sine musikalske liv hentet inspirasjon fra musikk over hele kloden, og de deler også lang erfaring med en organisk bruk av live elektronikk. Den umiddelbare kjemien mellom deres sterke musikalske stemmer, har ført til ønsket om å spille mere sammen.

Publikum er herved advart: dette kan bli en smule rått!

Arr. Trondheim Jazzforum