Voice & Strings & Timpani

Torsdag 4 nov 20:00

  Dokkhuset Scene Torsdag 4 nov  20:00
Billetter

SmakebiterVoice & Strings & Timpani var opprinnelig et bestillingsverk til Nattjazz, som endelig har blitt foreviget i studio. 6. november slipper de albumet «Voice & Strings & Timpani» på det velrenommerte selskapet Hubro.

All musikk er komponert av Stephan Meidell og Øyvind Hegg-Lunde, begge kjente fra blant andre Erlend Apneseth Trio og Building Instrument. De har i en årrekke jobbet sammen i duokonstellasjonen Strings & Timpani, og denne gangen utvider de formatet med noen av sine favorittmusikanter fra den egenartede improvisasjonsscenen i Bergen.

Musikken befinner seg et dogmefritt sted hvor blokkfløyter, synther, franske gloser og drømmedryssende gitarer danser taktfast i ring på samtidsmusikkfest.

Mari Kvien Brunvoll: vokal, elektronikk
Eva Pfitzenmaier: vokal, keys, fløyte
Stein Urheim: div gitarer, effekter, langeleik
Stephan Meidell: gitar, elektronikk
Kim Åge Furuhaug: trommer, perkusjon
Øyvind Hegg-Lunde: trommer, perkusjon

Arr. Dokkhuset Scene i samarbeid med nyMusikk Trondheim