NTNU forskningskonsert – Trine Knutsen

  Dokkhuset Scene Lørdag 15 feb  14:00
Gratis

Solo fløyte med elektronikk. Hva gir elektronikken, og hva tar den?  

Med utgangspunkt i blant annet Kaija Saariaho «Laconisme de l’Aile» og Mathieu Lacroix «North Star» vil fløytisten Trine Knutsen belyse muligheter og utfordringer som ligger i bruk av elektronikk sammen med fløyte.

Stipendiat Mathieu Lacroix vil livestyre elektronikken til de to verkene.

Verket Laconisme de l’Aile er skrevet for «solo flute with optional electronics». Knutsen har framført verket en rekke ganger uten elektronikk, og vil ved denne konserten spille Laconismen i to versjoner, altså med og uten elektronikk. Hun vil snakke om hvordan elektronikken utfordrer utøveren, og sin egen opplevelse av hvordan elektronikk kan berike uttrykket, eller også kan komme i veien for formidlingen.

Arr: NTNU – Institutt for musikk