Bare Egil Spellemannslag

Torsdag 11 nov 20:00

  Dokkhuset Scene Torsdag 11 nov  20:00
Billetter

TrondheimFOLK, Dokkhuset og Hilmarfestivalen ønsker Bare Egil Spellemannslag hjertelig velkommen til Trondheim! Spellemannslaget er det siste tilskuddet til den absurde bandfloraen som kretser rundt den humoristiske visekongen Egil Hegerberg.

Her får dere oppleve han på vokal, Roald Kaldestad på gitar og mandolin, Tuva Syvertsen på fele og hardingfele, Erik Sollid på fele og hardingfele, og Gjermund Silset på kontrabass.

Bare Egil Spellemannslag er den mest rotnorske og tradisjonsklingende konstellasjonen hittil. Her kveder og stever Egil låtene sine akkompagnert av felegnikk og trekkspill, og han har fått med seg noen av de aller beste tradisjonsmusikerne i landet. Ikke bli overrasket om praten mellom låtene foregår på tulletelemarksdialekt!

«Bare Egil har kledd opp låtkatalogen sin i bunad og beltestakk, og det høres rett og slett veldig bra ut», skrev Ballade.no sin anmelder etter en heidundrende konsert med Bare Egil Spellemannslag høsten 2019, under tittelen «Hverdagssurrealisme i kledelig folkedrakt».

Egil Hegerberg – vokal
Roald Kaldestad – gitar, mandolin
Tuva Syvertsen – fele, hardingfele
Erik Sollid – fele, hardingfele
Gjermund Silset – kontrabass
Frode Haltli – trekkspill

Arr: TrondheimFOLK & Dokkhuset Scene