The MaXx feat. Mette Rasmussen & Mattis Kleppen

Fredag 12 nov 20:00

  Dokkhuset Scene Fredag 12 nov  20:00
Billetter

SmakebiterPowertrioen The MaXx består av tre svensker som har vært toneagivende på den norske jazz og musikkscenen de siste årene. The MaXx er et kosmos av progge gitarriff, rockete grooves, odde taktarter og catchy melodier. Bandets medlemmar anvender the MaXx som en ventil for alle undertrykte idéer og infall!

The MaXx:
Oscar Grönberg- keyboards
Petter Kraft – guitar/saxophone
Tomas Järmyr – drums

Special guests:
Mette Rasmussen – saxophone
Mattis Kleppen – bass

Sagt om The MaXx:

  • ‘Svenskene i The MaXx overrasker derimot med sine rytmiske krumspring, hvor de forener lydbildet til mathrockband som Battles og Hella og topper det hele med en ferniss av elektronika. Dritkjapt, rytmisk, dansbart. Herlighet, disse håper jeg vi får se mer av!’ (Natt & Dag)

Arr: Dokkhuset Scene