Friends & Neighbors

Tirsdag 2 nov 20:00

  Dokkhuset Scene Tirsdag 2 nov  20:00
Billetter

Den norsk-svenske kvintetten Friends & Neighbors har gått sine egne veier siden oppstarten i 2008. Debut-albumet «No Beat Policy» fra 2011 har blitt etterfulgt av tre slagkraftige utgivelser på det portugisiske plateselskapet Clean Feed.

Sterke melodier, lekenhet og dynamikk er ord som kan beskrive Friends & Neighbors´ utadvendte spillestil. Musikken spenner fra melodiøse ballader til hardtsvingende free-bop og kraftfulle frijazzutblåsninger. Kvintetten innehar en særegen sound som reflekterer et bredt spekter av jazzhistorien. Bandets fem musikere er meget aktive stemmer på den Norske og Europeiske jazzscenen, og bidrar med sine særegne uttrykk i prosjekter som Gard Nilssen Acoustic Unity, Trondheim Jazzorkester, Universal Indians, Frode Gjerstad trio, Paal Nilssen-Love Large Unit, Team Hegdal, Albatrosh, Cortex og Hanna Paulsberg Concept.

Thomas Johansson – trompet
André Roligheten – tenor saxofon/bassklarinett
Oscar Grönberg – piano
Jon Rune Strøm – kontrabass
Tollef Østvang – trommer

Arr. Dokkhuset Scene