Marte Hallem – releasekonsert!

Torsdag 24 jun 20:00

  Dokkhuset Scene Torsdag 24 jun  20:00
Billetter

SmakebiterMarte Hallem slipper sin  sin tredje plate – og da blir det stor stemning, artige historier og fin musikk!

Plata har ligget i covid-dvale i snart et år, men nå er hun endelig klar for å ut og spille konserter sammen med et seksmanns orkester. Hun har skrevet kontrakt med plateselskapet Grammofon, og har ei turnéliste klar for juni måned som dekker store deler av Trøndelag: Verdal, Levanger, Stjørdal, Frøya, Inderøy, Rissa, Leksvik og Trondheim.

På plata finnes flere låter fra de ulike teaterstykkene som Marte har skrevet manus og musikk til, i tillegg til hverdagsbetraktninger omkring alt fra krevende kjærlighet til engasjement omkring metoo-saken.

Sverre Bjarne Inndal – gitarer
Ronni Garli – trommer/perkusjon
Jonas Christensen – bass
Ove André Østgård – piano/kor
Per Arne Nessemo – gitar
Roar Øien – steelgitar/dobro

Arr: Scene Midt AS