FRI FORM #65: Haugerud/Myhr/Storløkken + Grönberg/Narvesen/Leirtrø/Dahl

Onsdag 10 mar 20:00

  Dokkhuset Scene Onsdag 10 mar  20:00
Billetter

FRI FORM #65: Haugerud/Myhr/Storløkken + Grönberg/Narvesen/Leirtrø/Dahl
Sted: Dokkhuset, Trondheim
Tid: Onsdag 10. mars 2021, kl. 20.00
CC: 170/120,- (ordinær/student, nyMusikk-medlem, TJF-medlem, PØKK-medlem)
——————————
Haugerud/Myhr/Storløkken:
Tor Haugerud – trommer
Kim Myhr – gitarer
Ståle Storløkken – Synthesizere

Denne trioen gjenoppstår etter mange års dvale, og er henrykt over å skulle spille sammen igjen. Disse musikantene har samarbeidet i mange ulike grupper og konstellasjoner siden den gang, som i Murmur, Bol, Trondheim Jazzorkester og diverse bestillingsverk og festivalopptredener. Ikke bare improvisasjon, men også klang, lydbilde og konseptuelle tilnærminger preger denne trioens musikk.

Kim Myhr har etablert seg som en nyskapende gitarist i skjæringspunktet mellom friimprovisert- og samtidsmusikk, senest i prosjektet You I me og med sine soloutgivelser. Ståle Storløkken og Tor Haugerud er begge lydeksperimenterende i sin inngang til musikk og preger med det enhver anledning de opptrer i, ikke minst i sine respektive soloprosjekter.

Sammen skal disse legge sine egg i kurven, og bare det, å se hva som klekkes ut av disse herrene, er spennende i seg selv!
—————
Grönberg/Narvesen/Leirtrø/Dahl:
Oscar Grönberg – piano
Veslemøy Narvesen – trommer
Nicolas Leirtrø – kontrabass
Amalie Dahl – altsaxofon
Denne kvartetten består av fire velkjente ansikter i Trondheims jazzmiljø. Til daglig er de å høre i prosjekter som blant annet The MaxX, Mall Girl, I like to Sleep og Skurkar. Som kvartett beveger de seg ut i det fritt improviserende universet, med en initiativrik, lyttende og energisk tilnærming.
——————————
FRI FORM er en konsertserie med fokus på fri-improvisert musikk i ulike sjangere. Her møter vi lokale, nasjonale og internasjonale musikere i skjønn forening. Konsertserien gjester Dokkhuset også denne våren.