Tøyen Fil og Klafferi

Onsdag 14 apr 20:00

  Dokkhuset Scene Onsdag 14 apr  20:00
Billetter

Tøyen Fil og Klafferi har i år feiret ti-årsjubileum med debutplate på Grappa/Aurora og konserter på bl.a. Ultima, Only Connect og Fri Resonans. Vi setter samtidsmusikk inn i nye, gjerne overraskende sammenhenger, der videoverk og grandiose fiolinsoloer er like naturlige elementer som krasjkurs i ornitologi og radiobingo.

Hanne Rekdal – fløyte/fagott
Kristine Tjøgersen – clarinet
Eira Bjørnstad Foss – fiolin
Tove Margrethe Erikstad – cello

Kristine Tjøgersen: Adagio/Beethoven-fest (NP)
Et videoverk der komponisten har fjernet lyden fra en finsk instruksjonsvideo til swing-dans fra 60-tallet, og byttet ut denne med lyden av en klaversonate av Beethoven. Komponert til Beethoven-jubiléet 2020.

Øyvind Torvund: Staged Healing Music (WP)
Folkelig bruksmusikk og konseptuell performance med en uttalt helbredende kraft.
Stykket er inspirert av den amerikanske komikeren Andy Kaufman med sine radikale og forvirrende opptredener.

Roberta Lazo Valenzuela: Mathematics of Life (WP)
«Have you ever wondered about the meaning of life? Why do we do the things we do and what is actually the purpose of it all? With «Mathematics of Life» those days are over! «Mathematics of Life» is here to help you find the purpose of our daily existence. A complete method to calculate the ultimate answer to the every day enigmas and to your own life. With this method you can’t go wrong! «Mathematics of Life» now available for purchase.»

Hjemmeside: toyenfilogklafferi.no

Billettsalget starter om kort tid.

Arr. Dokkhuset Scene