Skurkar

Søndag 29 nov 13:00

  Dokkhuset Scene Søndag 29 nov  13:00
Billetter

Skurkar er ein kvartett som starta opp hausten 2018 i Trondheim. Den unge kvartetten består av musikarar frå heile Skandinavia, og dei set den nye sjangeren `detektivjazz` på kartet. Kvartetten skriv og spelar eigne komposisjonar der dei hentar inspirasjon frå musikarar som Ornette Coleman, Charles Mingus og Carla Bley.
Spontanitet og improvisasjon er ein sentral del av deira uttrykk, og målet er å utfordre og utforske musikkens tradisjonar,form og harmoniar. Med ein besetning på to saksofonar, trommer og bass skapar kvartetten eit tørt og ope landskap der tema vert formidla ærleg og med overtyding.

Amalie Dahl – altsaxofon
Jenny Frøysa – barytonsaxofon
Oda Steinkopf – kontrabass
Emma Lönnestål – trommer

Arr: Trondheim Jazzfestival