Mathias Eick & venner – ‘Kind of Blue’ (utsolgt)

Lørdag 10 okt 21:00

  Dokkhuset Scene Lørdag 10 okt  21:00
Billetter

SmakebiterFor 60 år siden ble tidenes mestselgende og legendariske jazzalbum utgitt: Miles Davis – «Kind of Blue». En av Norges mest velkjente jazzmusikere og trompetist, Mathias Eick, feirer både plata og  Miles Davis gjennom en ny tolkning og fremføring av musikken. Musikk som enhver jazzlytter har et forhold til.

Med seg har han et stjernelag bestående av Kjetil Møster (tenorsax), Martin Myhre Olsen (altsax), Erlend Skomsvoll (piano), Johannes Eick (kontrabass) og Håkon Mjåset Johansen (trommer).

Utrolig nok ble et av verdens mestselgende jazzalbum spilt inn på bare to dager og mye av materialet ble improvisert underveis. Nå, 60 år senere, har man en unik mulighet til å oppleve albumet fremført live i sin helhet av et band bestående av noen av Norge mest profilerte musikere. Dette er en sjeldenhet man ikke vil gå glipp av.

Konserten er en live-versjon av albumet, fra begynnelse til slutt og er en fantastisk lytteopplevelse for alle som har hørt albumet, og dem er det mange av!

Arr. Dokkhuset Scene