Hanna Paulsberg Concept runder 10 år!

Lørdag 14 nov 20:00

  Dokkhuset Scene Lørdag 14 nov  20:00
Billetter

SmakebiterHanna Paulsberg Concept ble til i 2010 som saxofonist/komponist Hanna Paulsbergs eksamensband ved Jazzlinja på NTNU. Siden da har kvartetten vært hovedprosjektet hennes, men ikke uten konkurranse fra virksomheten hennes som hovedmotor i con amore-prosjektet og publikumsfavoritten GURLS, og som frilansmusiker i flere utgaver av Trondheim Jazzorkester.

Hun har vært norsk representant i Den Europeiske Kringkastingsunionens ungdomsstorband, har ledet sitt eget bestillingsverkensemble med Bobo Stenson og Laura Jurd i besetningen og er en av musikerne i Anja Lauvdals Joni Mitchell-hyllest. Hun er NTNU-ambassadør, medvirker på plater med bl.a. Espen Rud, og har også rukket å fullføre en mastergrad ved Norges musikkhøgskole.

Hanna Paulsberg (saksofon)
Oscar Grönberg (el-piano)
Trygve Waldemar Fiske (bass)
Hans Hulbækmo (trommer)
Magnus Broo (trompet)
Elin Rosseland (vokal)
Håvard Aufles (piano/synth)

Bli med på feiring!

Arr. Dokkhuset Scene