Gjermund Larsen Trio

Onsdag 14 okt 20:00

  Dokkhuset Scene Onsdag 14 okt  20:00
Billetter

SmakebiterGjermund Larsen er en av de mest kjente og kjære folkemusikerne i Norge. Han utmerker seg både som musiker og komponist, og med sin intense og sensitive feletone forfører han et bredt publikum.

Larsen har medvirket i kjente folkemusikkgrupper som Majorstuen og Frigg, og han har gitt ut sju album under eget navn og med Gjermund Larsen trio. Har vunnet ulike priser som Spellemannsprisen og Gammleng-prisen

Trioen er styrket av Sondre Meisfjord på kontrabass og Andreas Utnem på flygel.

Dette er musikk som det glitrer av. Med melodisk kraft og med både verdslige og religiøse undertoner leverer trioen vals like gjerne som polsdans, brudemarsj like gjerne som Bach­inspirerte slåtter, tradisjonelt stoff så vel som eksperimentelt.

Alt bundet sammen av et magisk samspill mellom fele, bass og trøorgel.

Arr. Dokkhuset Scene

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail