AVLYST – Jazzfest: Kyle Eastwood – Cinematic

Lørdag 9 mai 20:00

  Dokkhuset Scene Lørdag 9 mai  20:00
Billetter

Kyle Eastwood – Cinematic
Dokkhuset, 9 mai kl. 20:00-21:00
Bill: 390,-/290,-

Kyle Eastwood til Jazzfest med sitt nye prosjekt Cinematic!

Selv om det var mye film og skuespillere i Kyle Eastwood sin oppvekst, var det også et hjem fylt med Duke Ellington, Count Basie og Miles Davis. Kanskje var det nettopp derfor valget falt på musikk og jazz spesielt. Bassen ble det foretrukne instrumentet, og siden har Kyle Eastwood utviklet seg til en virtuos musiker og svært dyktig komponist.

I hans nyeste prosjekt – Cinematic – smelter hans to store pasjoner sammen – film og musikk. Kyle Eastwood har tatt filmmusikken inn i hans jazzverden og resultatet har blitt Cinematic, som inneholder mange kjente filmmusikk-scores.

I Cinematic får publikum stifte nytt bekjentskap med musikk fra klassiske filmer som Bullitt, Taxi Driver og Pink Panther. Kyle Eastwood tolker blant annet noen av hans favorittkomponister som Ennio Morricone, Lalo Schifrin og Henry Mancini. Vi får også høre Kyle sin versjon av musikken til Gran Torino som han skrev sammen med sin far Clint Eastwood.

Kyle Eastwood – bass, Andrew McCormack – piano, Chris Higginbottom – trommer, Quentin Collins – trompet og flygelhorn, Brandon Allen – saksofon

Aldersgrense 20 år. Vi aksepterer vergeskjema.