AVLYST – Jazzfest: Kim Myhr – You | me

Søndag 10 mai 14:00

  Dokkhuset Scene Søndag 10 mai  14:00
Billetter

Kim Myhr – You | me
Dokkhuset, 10 mai kl. 14:00-15:30
Bill: 250,-/150,-

Suggererende, drivende og klanglig overveldende

Trondheimsmusikeren Kim Myhr har med sitt prosjekt You | me spilt for fulle hus rundt om i Europa og Nord-Amerika. Ikke gå glipp av en unik mulighet til å få med deg et svært samspilt orkester spille den kritikerroste musikken fra plata You | me.

Kim Myhrs album You | me fikk strålende mottagelse i pressen og ble i 2018 nominert til Nordic Music Prize.

Kim Myhr – elektriske og akustiske gitarer, David Stackenäs – elektriske og akustiske gitarer, Håvard Volden – elektriske og akustiske gitarer, Adrian Myhr – elektriske og akustiske gitarer, Hans Hulbækmo – trommer, perkusjon, Ingar Zach – perkusjon, Kyrre Laastad – trommer, perkusjon, Stig Gunnar Ringen – lyd

Aldersgrense 18 år. Vi aksepterer vergeskjema.