AVLYST – Jazzfest: Jazzmeia Horn

Fredag 8 mai 18:00

  Dokkhuset Scene Fredag 8 mai  18:00
Billetter

Jazzmeia Horn
Dokkhuset, 8 mai kl. 18:00-19:30
Bill: 290,-/190,-

Moderne vokaljazz med innslag av R&B og hiphop

Jazzmeia Horn er en av jazzhimmelens mest skinnende stjerner om dagen, med en stor tilhengerskare verden over. I kjølvannet av hennes Grammy-nominerte album A Social Call i 2017 har hun vært aktiv på turné, med låtskriving og med å perfeksjonere sin uredde tilnærming til improvisasjon og sceneopptreden. Albumet Love and Liberation fra 2019 er et eksempel på hvordan hennes lidenskap har materialisert seg – fylt med vågal og følelsesladet musisering. Jazzmeias musikk både puster og vrir på jazztradisjonen på én gang, med innslag av både R&B og hiphop.

«A singer who stands apart from many of her peers because she takes on every song she sings so naturally. Jazzmeia is a performer for whom every word, gesture, and ornament become an expression of her total conviction and she completely comes alive in the moment.» -London Jazz News

Jazzmeia Horn – vokal, Victor Gould – piano, Barry Stephenson – bass, Henry Conerway III – trommer

Aldersgrense 18 år. Vi aksepterer vergeskjema.