AVLYST – I Like To Sleep + Master Oogway

Lørdag 18 apr 20:00

  Dokkhuset Scene Lørdag 18 apr  20:00
Billetter

Smakebiter

I LIKE TO SLEEP
Amund Storløkken Åse – vibrafon
Nicolas Leirtrø – barytongitar/bass-VI
Øyvind Leite – trommer

Den unge men etablerte powerjazztrioen I LIKE TO SLEEP har siden 2015 tatt jazz-Norge med storm som et av de mest hardtslående, men samtidig fintfølende og lyttende bandene for tida. Trioen fant sammen gjennom en felles interesse for 60-tallets frie jazz, 70-tallets progressive rock og høyenergisk improvisasjon.

Den utradisjonelle besetningen trommer, barytongitar og vibrafon har de gjort til sitt eget varemerke. En kan si at med utstrakt improvisasjon, blytunge riff, rå frihet, og et utrolig lekent samspill peker I LIKE TO SLEEP i en ny retning innenfor den norske jazzen – «Powerjazz to the people». Dette er musikk som ikke eier grenser, og som bør oppleves på konsert!

Ny plate: «DAYMARE» – Rune Grammofon 2020

MASTER OOGWAY
Håvard Nordberg Funderud – gitar
Lauritz Lyster Skeidsvoll – saxofon
Karl Erik E. Horndalsveen – bass
Martin Heggli Mellem – trommer

Master Oogway slapp debuten The Concert Koān (Clean Feed) høsten 2018. Bandet høstet gode kritikker fra inn- og utland, både for debuten og som liveband. Nå er andreplata Earth And Other Worlds ute på Rune Grammofon!

Master Oogway er en høy-energisk kvartett som bobler over av temperament og energi. Musikken har en kombinasjon av tunge riff, mektige melodier og åpne landskap med store rom for spontanitet.

Bandets komposisjoner er både mektige, overraskende og melodiøse og når musikerne er helt på samme bølgelengde, blir enhver konsert med Master Oogway en meningsfull fritime.

Arr: Dokkhuset Scene