Edmar Castaneda & Grégoire Maret: ‘Harp vs Harp’

Torsdag 4 jun 20:00

  Dokkhuset Scene Torsdag 4 jun  20:00
Billetter

SmakebiterEdmar Castaneda & Grégoire Maret: ‘Harp vs Harp’

Grégoire Maret – harmonica
Edmar Castañeda – harp

Harp vs. Harp er en spennende duo med den uvanlige kombinasjonen av harpe og munnspill. Siden han flyttet til USA i 1994, har colombianske Edmar Castaneda tatt verdenscenen med storm. Med sin nyskapende måte å forholde seg til harpe – og hans åpne holdning til sjangre – har Castenada blitt en sensasjon på scener verden rundt.

Gregoire Maret en av de mest etterspurte munnspillerspillerne i verden, og han er ofte sammenlignet med legendene Toots Thielemans og Stevie Wonder. Gregoire har samarbeidet med mange kjente musikere, som fks. Pat Metheny, Youssn’Dour, Me ‘Shell Ndegeocello, David Sanborn og George Benson.

Samspillet mellom Edmar og Gregoire i ‘Harp vs. Harp’ er nesten telepatisk. Edmars colombianske røtter kombinert med Gregoires afro-sveitsiske og klassiske tilnærming, gjør dette til et veldig spennende samarbeid!

  • – ‘Grégoire is an exceptional musician who is taking the harmonica to an exciting new place in jazz’. ( Pat Metheny)
  • – ‘What Edmar does on the harp is profound, incredible and inspiring’. ( Marcus Miller)

Arr. Dokkhuset Scene