AVLYST – Jazzfest: Bjørn Marius Hegge vs. Hans Rotmo med NTNU Jazzensemble

Tirsdag 5 mai 18:00

  Dokkhuset Scene Tirsdag 5 mai  18:00
Billetter

Bjørn Marius Hegge vs. Hans Rotmo med NTNU Jazzensemble
Dokkhuset, 5 mai kl. 18:00-19:30
Bill: 250,-/150,-

«Arbeidslaget hass Bjørn Marius Hegge» (NTNU Jazzensemble) tolker Hans Rotmo.

Vi fortsetter vår suksessfulle konsertserie hvor en av våre mest talentfulle komponister/arrangører tar for seg en trøndersk pop/rock-artists låtskatt. Elvrans store sønn Bjørn Marius Hegge har fått det ærefulle oppdraget og turen er i år kommet til Hans Rotmo som gjennom flere tiår har levert en mengde klassikere med utgangspunkt i vise-pop-folkemusikktradisjonen.

Besetning: Bjørn Marius Hegge (kunstnerisk leder og arrangør), Jakob Leirvik, Liv Ellen Rønning, Amalie Dahl, Jenny Kristine Frøysa, Ask Rasmussen, Aksel Rønning, Peter Robertstad, Ola Lømo Ellingsen, Oscar Andreas Haug, Tuva Halse, Ellie Mäkelä, Amund Storløkken Åse, Joakim Rainer Petersen, Alf Svendsen Høines, Martin Heggli Mellem.

Konserten finner sted dagen før den offisielle åpningen av festivalen.

Aldersgrense 18 år. Vi aksepterer vergeskjema.