Klubb P3aksjonen – Renée Reif & MAMDU

  Dokkhuset Scene Lørdag 19 okt  22:00
Billetter

Klubb P3aksjonen – Renée Reif & MAMDU
Dokkhuset, lørdag 19. oktober 2019 kl. 21:00–02:00

I samarbeid med Dokkhuset arrangerer P3aksjonen klubb til inntekt for CARE. Bak spakene står Renée Reif og MAMDU, så du har bare én ting å gjøre; kom og dans for en god sak!

Alle billettinntekter går rett til årets sak, og du kan velge mellom tre priser:
A-Billett: kr 100
B-Billett: kr 150
C-Billett: kr 200

P3aksjonen er NRK P3s bidrag til TV-aksjonen, som i år går til CARE Norge. CARE arbeider for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. Sammen kan vi være med på å gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. Les mer om årets sak her: www.blimed.no

Dørene åpner kl. 21.00.
ID: 20

Kl. 22.00-24.00
Renée Reif
Renée har spilt Oslo rundt i en liten årrekke, både under eget navn og med konseptet Spilt Melk. Tidligere har hun gjestet både Slottsfjell, Øyanatt, Kvarterer i Stockholm, Villa og Revolver – bare for å nevne noe. Renée er en connaisseur innenfor elektronisk musikk og leverer alltid deilige beats og god stemning. Til Dokkhuset tar hun med seg et skreddersydd opplegg, spesielt for P3aksjonen – perfekt for dansing inn i de små nattetimer.

Kl. 24.00-02.00
MAMDU
Som liten så hun på MTV og ville bli Missy Eliotts bakgrunnsdanser. Som stor ble hun lyddesigner + DJ + klubbkurator. Chiller midt mellom underground og mainstream, med det postmoderne og afrofuturistiske, og annen urban svart musikk. Har du ikke opplevd MAMDU alene eller som GYMMEN på Øyanatt, Øya, Slottsfjell, Skral, Kadetten, i England, Sverige, Danmark, Pride, Redbull Music Festival Oslo, som tour-DJ med MYRA eller OMVR, eller klubber rundt om i landet de siste fem årene, slapp av. Hun har deg.

DANS FOR EN GOD SAK!