Øremazzørene & Bjørn Willadsen m. band

  Dokkhuset Scene Lørdag 15 jun  20:30
Billetter

TA DEG EN «JAZZY NIGHT OUT» – MED ØREMAZZØRENE OG BJØRN WILLADSEN MED BAND. ETTER KONSERTEN INVITERER VI ALLE I PUBLIKUM PÅ KONSERTFEST MED ØREMAZZØRENE!

“Jazzy Night Out” er en spennende prosess for utvikling av jazzmusikk og vokaluttrykk som leder frem til jazzkonserten på Dokkhuset 15. juni 2019.

Konserten er et samarbeid med amatørensemblet ØremaZZørene og jazzmusikere med høyt musikalsk og kunstnerisk nivå. Kapellmester er Bjørn Willadsen på piano, og han har med seg Steinar Heide Bø på trommer og Sverre Sæbø på kontrabass. Vokalensemblet ØremaZZørene har jobbet med nye metoder i halvannet år i forkant av konserten for å utvikle vokalister og musikalsk uttrykk. Prosjektet vil vise fram jazzmusikk som er variert og spennende for publikum.

ØremaZZørene er et vokalensemble som ble stiftet i 2000 med tilholdssted i Trondheim. Ensemblet består av 16 kvinnelige og 14 mannlige sangere. Dirigent er Hanne Bæverfjord. Det musikalske tyngdepunkt ligger innen rytmisk musikk og jazz. Ensemblet er kjent for sitt engasjement og utstrålende sangglede. Koret har deltatt på internasjonale korkonkurranser innen jazz,folklore, blandakor, og har et musikalsk nivå som har blitt belønnet med gulldiplom.

Deltakere:
ØremaZZørene med dirigent Hanne Bæverfjord
Bjørn Willadsen – piano
Steinar Heide Bø – trommer
Sverre Sæbø – kontrabass

20 års aldersgrense

Arr. Øremazzørene